Арсенал мчить до чемпіонства в АПЛ: Зінченко допоміг команді Артети здолати Лідс

Переглядів 960
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Арсенал мчить до чемпіонства в АПЛ: Зінченко допоміг команді Артети здолати Лідс
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Лондонський Арсенал відсвяткував перемогу над Лідсом у домашньому поєдинку 29-го туру АПЛ. Зустріч на стадіоні «Емірейтс» завершилася з рахунком 3:1.

Арсенал вийшов на домашню гру проти Лідса після того, як Манчестер Сіті виграв свій матч проти Ліверпуля (4:1). Гості приїхали до Лондона із планом на гру, який працював у Хаві Грасії до 35-ї хвилини.

За десять хвилин до кінця першого тайму Габріел Жезус посадив на п'яту точку двох футболістів Лідса, а захисник Люк Ейлінг завалив бразильця на газон. Рефері вказав на 11 метрів, а капітан лондонців Мартін Едегор поступився правом пробити Жезусу, який повернувся після тяжкої травми.

На 47-й хвилині Бен Уайт замкнув передачу Мартінеллі, а за вісім хвилин Жезус оформив дубль у ворота Лідса.

Удар захисника Лідса з рикошетом від Олександра Зінченка дозволив Лідсу провести гол престижу. До речі, українець провів на полі 85 хвилин.

У ігровий час, що залишився, Арсенал встиг провести ще один гол стараннями Граніта Джакі, який встановив фінальний результат на табло «Емірейтс» - 4:1 на користь команди Мікеля Артети.

Відео голів цього матчу можна переглянути в Телеграм-каналі FanDay.net

У наступному турі Арсенал проведе проти Ліверпуля на виїзді, а Лідс вдома прийматиме Кристал Пелас. Обидва матчі пройдуть у неділю, 9 квітня.