«Арсенал міг би більше підійти Мудрику»: екс-тренер Шахтаря розповів про роботу з талантом

Переглядів 264
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Арсенал міг би більше підійти Мудрику»: екс-тренер Шахтаря розповів про роботу з талантом
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній головний тренер юнацької команди донецького Шахтаря (U-19) Андрес Карраско розповів про досвід роботи з талановитим вінгером Михайлом Мудриком, який перейшов до Челсі.

Михайло Мудрик, який перейшов із Шахтаря до Челсі у зимове трансферне вікно, виступав за юнацьку команду «гірників» у 2018-2019 роках.

Колишній головний тренер Шахтаря (U-19) Андрес Карраско розповів про спільну роботу з талановитим українським вінгером в інтерв'ю сайту телеканалу Setanta Sports.

«Він був фантастичним гравцем, що ви бачите зараз. Талановитий, дуже швидкий. Він вражав у першому погляді. Щодо характеру, то він був трохи скромний. У мене складалося враження, що це гравець, про якого треба дбати.

Моменти, коли він переходив нового рівня, були складними йому. Пригадую, коли він став гравцем першої команди. Йому важко адаптуватися до оточення бразильських гравців. Протягом двох років він стрибав із команди в команду. Спочатку йому важко було прогресувати», – сказав Карраско.

Мудриком протягом кількох місяців цікавився лондонський Арсенал, але в останній момент «каноніри» програли боротьбу за гравця іншому клубу зі столиці Англії, Челсі. Карраско вважає, що Михайлу було б легше адаптуватись у команді Мікеля Артети.

«Саме сьогодні Арсенал зі своїм ігровим стилем міг би більше підійти Мудрику, який вдало використовує дриблінг, обігрує один в один. Для нього це було б краще, на мою думку», – зазначив Карраско.

22-річний Мудрик підписав із Челсі контракт терміном до 2031 року. Сума трансферу становила 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів. Михайло дебютував у складі «аристократів» у виїзному матчі 21 туру англійської Прем'єр-ліги проти Ліверпуля (0:0).

44-річний Карраско очолював юнацьку команду Шахтаря з 2018 по 2020 рік.

X