Арсенал не збирається викладати 100 мільйонів євро за Мудрика: джерело розкрило деталі

Переглядів 614
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Арсенал не збирається викладати 100 мільйонів євро за Мудрика: джерело розкрило деталі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик стає дедалі ближчим до переходу в лондонський Арсенал. Сторони ведуть переговори щодо трансферу українського вінгера.

Арсенал закликає Шахтар призначити за свого 21-річного українського вінгера Михайла Мудрика більш реалістичну ціну. Бо апетити «гірників» надто великі.

У керівництві Арсеналу вважають, що оцінка менеджментом Шахтаря Мудрика в сто мільйонів євро є трохи безглуздою, враховуючи відсутність у нього в послужному списку участі на великих міжнародних форумах і лише вісім ігор за національну збірну України.

Як повідомляє відомий журналіст Коннор Хамм у своєму твіттері, Шахтар у своїх апетитах орієнтується на трансфер 22-річного бразильця Антоні з Аякса до Манчестера Юнайтеда за 85 мільйонів фунтів стерлінгів влітку цього року.

Арсенал закликає «гірників» орієнтуватися на трансфер Коді Гакпо з ПСВ до Ліверпуля, про який оголосили буквально недавно, за 42 мільйони євро. Тобто боси лондонського клубу вважають адекватною ціну за Мудрика 40-50 мільйонів євро.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.