Арсенал підписав новий контракт з потенційним конкурентом Мудрика: молодий, а вже грає за збірну Бразилії

Переглядів 2827
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал підписав новий контракт з потенційним конкурентом Мудрика: молодий, а вже грає за збірну Бразилії
Габріел Мартінеллі. Фото: Google
Бразильський легіонер лондонського Арсеналу Габріел Мартінеллі підписав нову угоду з англійським грандом. У нинішньому сезоні на даний момент бразилець записав до свого активу п'ять голів та два асисти.

21-річний бразильський вінгер Габріел Мартінеллі, який також грає на позиції форварда, підписав новий контракт з лондонським Арсеналом. Про це повідомляє видання Sport.es.

Нова угода між сторонами розрахована до середини 2027 року. Фінансова складова нового конракту поки що не розголошується.

У нинішньому сезоні Габріел Мартінеллі зіграв за Арсенал у 20 поєдинках, у яких він відзначився п’ятьма голами та двома результативними передачами. Також зазначимо, що Мартінеллі з 2022 року грає за збірну Бразилії, з якою він взяв участь у мундіалі в Катарі.

Лондонський Арсенал на даний момент з 37 очками в активі лідирує в чемпіонаті Англії. Також «каноніри» зіграють в плей-офф Ліги Європи.

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.