«Арсенал сподівався, що Мудрик розкриється у наступному сезоні»: журналіст – про проблеми вінгера у Челсі

Переглядів 308
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Арсенал сподівався, що Мудрик розкриється у наступному сезоні»: журналіст – про проблеми вінгера у Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Британський журналіст Дін Джонс заявив, що вінгер Челсі Михайло Мудрик має намір перевезти свою сім'ю в Лондон для того, щоб краще адаптуватися в новій країні.

Журналіст Дін Джонс розповів, що нинішній головний тренер Челсі Френк Лемпард зацікавлений у тому, щоб Михайло Мудрик був щасливий у команді.

«Я думаю, що оскільки Лемпард є важливою частиною Челсі загалом, незалежно від того, обіймає він посаду тренера чи ні, він просто хоче бачити гравця впевненим і щасливим».

Джонс підтвердив інформацію британських ЗМІ про те, що Мудрик хоче перевезти свою сім'ю в Лондон.

«Я знаю, що у Мудрика в планах почати перевозити в країну друзів і родичів, щоб навколо нього було більше людей, які допоможуть йому влаштуватися в Англії».

Журналіст зазначив, що Арсенал також був у курсі цієї умови українця, коли хотів придбати його минулого зимового трансферного вікна.

«Це непросто. Арсенал знав про це, коли переслідував Мудрика. Цей сезон мав стати періодом стабілізації. Вони сподівалися, що гравець розкриється вже в наступному сезоні», - сказав Джонс у коментарі GIVEMESPORT.

Нагадаємо, що в січні Мудрик був близький до переходу в Арсенал, проте Шахтар не влаштувала сума компенсації за гравця. У підсумку футболіста відпустили в Челсі за 70+30 мільйонів євро.