«Арсенал у собі впевнений»: топ-інсайдер розкрив нові деталі переговорів щодо можливого трансфера Мудрика

Переглядів 784
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Арсенал у собі впевнений»: топ-інсайдер розкрив нові деталі переговорів щодо можливого трансфера Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря та збірної України Михайло Мудрик у зимове трансферне вікно має добрі шанси стати гравцем лондонського Арсеналу.

Авторитетний футбольний інсайдер Фабріціо Романо заявляє, що Арсенал і головний тренер «канонірів» Мікель Артета впевнені у переході Мудрика до лондонського клубу вже у січні.

«Звичайно, Арсенал у собі впевнений, і Мікель Артета також впевнений у цьому переході. Але досягти згоди Шахтаря має вирішальне значення. Вони були настільки сильні у переговорах навіть у серпні, коли відмовилися від 30 мільйонів євро від Евертона, хоча це була чудова пропозиція. Зараз у переговорах не звучать дати переходу, вони продовжуються», – написав Романо у колонці для CaughtOffside.

Раніше стало відомо, що «каноніри» можуть вийти з переговорів щодо Мудрика у випадку, якщо Шахтар влаштовуватиме аукціон. Також на гравця претендує лондонський Челсі.

22-річний Мудрик провів цього сезону 18 матчів, у яких забив десять голів і зробив вісім результативних передач. Контракт гравця з донецьким клубом діє до кінця 2026 року.