Арсенал в ювілейному матчі Зінченка ледь не програв Саутгепмтону: українець провів сотий поєдинок в АПЛ

Переглядів 1048
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Арсенал в ювілейному матчі Зінченка ледь не програв Саутгепмтону: українець провів сотий поєдинок в АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Арсенал ледь не поступився Саутгемптону в домашньому поєдинку 32 туру АПЛ. Команди розписали мирову з рахунком 3:3.

Поєдинок проти Саутгемптона почався жахливо для Арсенала. Вже на першій хвилині помилився голкіпер «канонірів» Рамсдейл, подарувавши м'яч Алькарасу в простій ситуації, а той сповна скористався помилкою голкіпера.

На 14-й хвилині Саутгемптон вдруге приголомшив шанувальників Арсенала. Колишній лідер «канонірів» Волкотт збільшив перевагу гостей в рахунку. Після двох пропущених господаріі зуміли скоротити рахунок. На 20-й хвилині Мартінеллі реалізував свій шанс.

Хайлайти матчу Арсенал Саутгемптон дивіться в Telegram-каналі FanDay

У другому таймі Арсенал мав величезну перевагу, проте знову забив Саутгемптон. На 66-й хвилині після кутового м'яч у ворота господарів забив Чалета-Цар.

Через сім хвилин поле залишив Зінченко, замість якого вийшов Нкетія. Зазначимо, що наприкінці першого тайму українець отримав жовту картку. Олександр встиг відновитися після ушкодження, через яке пропустив минулу гру з Вест Гемом (2:2).

Варто відзначити, що для Зінченка гра проти Саутгемптона стала сотою в рамках АПЛ.

На 88-й хвилині Едегор скоротив відставання в рахунку до мінімуму, а через дві хвилини Сака зрівняв рахунок. У компенсований час Арсенал мав чудовий шанс вирвати перемогу, але Троссард пробив у поперечину.

Арсенал залишився на першому місці, випереджаючи Манчестер Сіті на п'ять очок, в якого два матчі в запасі.

У наступному турі команди Мікеля Артети та Хосепа Гвардіоли зійдуться в очному матчі. Зустріч відбудеться в Манчестері 26 квітня і розпочнеться о 22:00 за Києвом.