Арсенал вирвав перемогу над Манчестер Юнайтед: Зінченко та компанія взяли реванш за єдину поразку в АПЛ

Переглядів 787
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Арсенал вирвав перемогу над Манчестер Юнайтед: Зінченко та компанія взяли реванш за єдину поразку в АПЛ
Гравці Арсенала. Фото: Google
Арсенал та Манчестер Юнайтед влаштували гольову перестрілку в центральному матчі 21-го туру АПЛ. Лідер АПЛ прагнув помститися МЮ за невдачу у попередньому матчі (1:3).

Обидві команди обмінялися голами в кожному з таймів. У першій половині зустрічі нападник МЮ Маркус Рашфорд відкрив рахунок, проте до перерви Арсенал відігрався завдяки голу Едді Нкетія.

Після перерви Арсенал вийшов вперед завдяки влучному удару Букайо Сака, проте Ман Юнайтед знадобилося шість хвилин, аби відновити паритет на табло завдяки голу Лісандро Мартінеса, який вдало підключився на кутовий.

Останнє слово у матчі було за Арсеналом, який наприкінці матчу пішов на штурм воріт суперника. На 90-й хвилині Олександр Зінченко знайшов у штрафному капітана лондонців Мартіна Едегора, а той зміг переправити м'яч на Нкетію, який приніс Арсеналу важливу перемогу на шляху до чемпіонства. Матч завершився з рахунком 3:2 на користь Арсенала.

Арсенал продовжує лідирувати в турнірній таблиці АПЛ, Ман Сіті йде другим і відстає на п'ять очок, щоправда, у команди Зінченка є матч у запасі. МЮ розташувався на четвертій позиції. 

Попереду на обидві команди чекають кубкові баталії. 25-28 січня МЮ проведе матчі у Кубку ліги та Кубку Англії відповідно, а 27 числа Зінченко вперше у кар'єрі зіграє проти Манчестер Сіті.

 

X