Арсенал вирвав перемогу в перестрілці з Борнмутом: Зінченко не дочекався дебюту Забарного

Переглядів 585
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Арсенал вирвав перемогу в перестрілці з Борнмутом: Зінченко не дочекався дебюту Забарного
Фото: Google
Арсенал в матчі 26-го туру АПЛ ледь не втратив очки у протистоянні з Борнмутом, якій бореться за виживання. Поєдинок у Лондоні завершився з рахунком 3:2.

План на гру Арсеналу зламав швидкий гол гостей у виконанні Філіпа Біллінга, який вже на 11-й секунді шокував лондонську публіку голом у ворота Аарона Рамсдейла. Згодом Арсенал взяв ситуацію під свій контроль, але суперник виконав план-мінімум на матч та не дозволив команді Олександра Зінчека до перерви зрівняти рахунок.

По перерві Борнмут несподівано подвоїв свою перевагу в рахунку. На допомогу аутсайдеру АПЛ прийшов стандарт, на який вдало підключився Маркос Сенесі. Аргентинець провів свій дебютний гол у Прем'єр-лізі.

Отримавши два голи від Борнмута гравці Арсенала протягом восьми хвилин змогли перевернути хід поєдинку. На 62-й Томас Партей скоротив відставання в рахунку, а на 70-й Бен Вайт замкнув простріл Ріса Нельсона. Голкіпер Борнмута Бето парирував удар гравця Арсенала, але м'яч до цього встиг перетнути лінію воріт всією проекцією, про що засвідчила автоматична  система визначення голу.

Арсенал зрівнявши рахунок намагався у фірмовому стилі вирвати перемогу. На восьмій компенсованій хвилині Нелсон до асисту останнім ударом приніс перемогу команді Мікеля Артети з рахунком 3:2.

Олександр Зінченко провів за Арсенал повний матч, а Ілля Забарний все ще чекає свого шансу дебютувати в АПЛ. 

X