Арсенал втратив перемогу над Фулгемом: Зінченко з'явився в другому таймі

Переглядів 489
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Арсенал втратив перемогу над Фулгемом: Зінченко з'явився в другому таймі
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Лондонський Арсенал втратив очки в домашньому поєдинку третього туру АПЛ проти Фулгема. Лондонське дербі завершилося внічию з рахунком 2:2

Вже на другій хвилині поєдинку Фулгему вдалося відкрити рахунок зусиллями Перейри, який скористався подарунком команди Мікеля Артети в обороні.

Отримавши перевагу в рахунку котеджери перейшли на гру другим номером, стримуючи атакувальний потенціал Арсенала, який дого не міг розпечатати ворота свого колишнього воротаря Лено.

По перерві Арсенал додав за рахунок замін, однією з яких став вихід на поле Олександра Зінченка. За присутності українця футболісти Арсенала протягом кількох хвилин зробили камбек.

На 70-й хвилині Арсенал заробив право на пенальті, яке вдало реалізував Сака. За дві хвилини по тому Нкетія вивів господарів уперед.

На 83-й хвилині Нкетія заробив на собі вилучення, спровокувавши Бессі на пряму червону, проте футболісти Фулгема примудрилися зрівняти рахунок у меншості.

На 87-й хвилині захист Арсенала дозволив Паліньї ударом в один дотик спрямувати м'яч у ворота Рамздейла, зробивши рахунок 2:2.

У компенсований час Арсенал влаштував облогу на ворота Фулгема, однак дев'яти доданих хвилин виявилося недостатньо, аби вирвати перемогу віце-чемпіону Англії.