Арсенал за відсутності Зінченка втратив перемогу над Вест Гемом: «каноніри» зробили подарунок Ман Сіті

Переглядів 5776
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
5 голосів
Арсенал за відсутності Зінченка втратив перемогу над Вест Гемом: «каноніри» зробили подарунок Ман Сіті
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Арсенал в другому матчі поспіль втратив очки в АПЛ. Команда Мікеля Артети цього разу спотикнулася об Вест Гем в лондонському дербі.

Український захисник Арсенала Олександр Зінченко вперше за кілька місяців опинився поза заявкою лондонців через проблеми з пахом, які завадили зіграти проти Вест Гема.

Арсенал потужно розпочав поєдинок, що призвело до двох швидких голів у виконанні Габріела Жезуса та Мартіна Едегора. 

Вест Гем до перерви скоротив відставання в рахунку  На 33-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота Арсеналв, який без проблем реалізував Саїд Бенрахма. Команди пішли на перерву за рахунку 2:1 на користь лідера АПЛ.

По перерві Арсенал заробив право на пенальті, яке могло остаточно поховати шанси господарів на 52-й хвилині зустрічі, але Букайо Сака пробив з позначки повз ворота. 

За три хвилини потому Вест Гему вдалося зрівняти рахунок. Джеррод Боуен отримав пас у штрафному Арсенала, який не без допомоги рикошету влетів у рамку воріт Аарона Рамсдейла.

Під кінець гри Вест Гем і зовсім міг вирвати перемогу. Майкл Антоніо після прострілу з флангу пробивав головою по воротах, але м'яч після його удару зачепив поперечину і пішов за межі поля.

Фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию. Після цього поєдинку Манчестер Сіті скоротив відставання від Арсеналу до чотирьох очок, але при цьому "городяни" мають у своєму активі ще гру в запасі.