Арсенал залишився в чемпіонських перегонах: Зінченко зіграв лише 60 хвилин

Переглядів 3291
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Арсенал залишився в чемпіонських перегонах: Зінченко зіграв лише 60 хвилин
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Матч 35-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Ньюкасл приймав лондонський Арсенал, відбувся сьогодні на стадіоні «Сент-Джеймс Парк» та завершився перемогою гостей (2:0).

Українець Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі «канонірів» на позиції лівого захисника та провів на полі 60 хвилин ігрового часу, після чого був замінений на шотландця Кірана Тірні за рахунку 1:0. Це була перша заміна головного тренера Арсеналу Мікеля Артети.

Арсенал витримав стартовий натиск Ньюкасла і відповів голом – на 14-й хвилині хавбек Мартін Едегор потужно пробив із дальньої дистанції та влучив у ближній кут воріт Ніка Поупа.

На початку другого тайму команди обмінялися гольовими моментами – спочатку шведський форвард Ньюкасла ударом головою влучив у штангу, а потім бразильський нападник Арсеналу Габріель Мартінеллі пробив у перекладину.

На 71-й хвилині Мартінеллі в контратаці промчав лівим флангом і прострілив, а швейцарський захисник Ньюкасла Фабіан Шер зрізав м'яч у свої ворота.

Відео голів матчу Ньюкасл – Арсенал можна переглянути у телеграм-каналі FanDay.net.

26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно, провів за лондонську команду 33 матчі у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.

У наступному турі чемпіонату Англії команда Зінченка прийме Брайтон у неділю, 14 травня