«Арсеналу потрібно зробити крок назад»: легенда «канонірів» дав пораду команді Зінченка

Переглядів 733
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Арсеналу потрібно зробити крок назад»: легенда «канонірів» дав пораду команді Зінченка
Гравці Арсеналу. Фото: Google
Колишній хавбек лондонського Арсеналу Патрік Вієйра оцінив нинішній сезон у виконанні команди Мікеля Артети і дав їй пораду на майбутнє.

Патрік Вієйра вважає, що Арсеналу потрібно проаналізувати нинішній сезон, щоб стати ще сильніше.

«Якщо ми подивимося на Арсенал минулого сезону, то навряд чи б хто-небудь сказав, що вони кинуть виклик Сіті цього року. Звичайно, вони розчаровані, тому що були дуже близькі до завоювання титулу. 

Вони повинні зрозуміти, чого їм не вистачає. Сьогодні вони втратили титул, але йдеться про побудову команди. Їм потрібно проаналізувати весь сезон, зробити крок назад і поміркувати про це».

Також Вієйра впевнений, що гравці Арсеналу здобули важливий досвід, а якщо зуміють зробити грамотне підсилення, то зможуть сперечатися з МС.

«Важливо, що вони набули досвіду. Гравцям довелося зіткнутися з новим рівнем тиску в останніх 10 матчах. Вони винесуть із цього уроки і стануть сильнішими наступного року. 

Їм потрібно придбати пару гравців – центрального і правого захисників. У центрі поля потрібно більше фізично сильних футболістів, попереду потрібен той, хто буде забивати голи. Якщо їм вдасться додати цих гравців у стартовий склад, то вони ще на крок ближче стануть до Манчестер Сіті», – заявив Вієйра в інтерв’ю Sky Sports.

Арсенал у таблиці АПЛ посідає 2-е місце, маючи 81 очко. Лідирує Ман Сіті з 85 очками і за однієї гри у запасі.

X