Артета готовий пожертвувати бразильським гравцем заради підписання Мудрика

Переглядів 2766
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Артета готовий пожертвувати бразильським гравцем заради підписання Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик стає дедалі ближчим до переходу в лондонському Арсеналу. «Каноніри» з нетерпінням очікують на відкриття зимового трансферного вікна.

Січневе трансферне вікно відкривається всього за тиждень, і воно обіцяє бути дуже важливим для Арсеналу, який вперше за довгі роки реально претендує на чемпіонство.

Лондонський клуб планує посилити атаку команди після травм Габріеля Жезуса та Еміля Сміта-Роу. Півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик є одним із головних пріоритетів Арсеналу у зимове трансферне вікно.

Заради переходу талановитого гравця Шахтаря головний тренер Арсеналу Мікель Артета готовий розглянути можливість оренди вінгера Маркіньоса. Як повідомляє Football.london, якщо Мудрик перейде в Арсенал наступного місяця, то бразилець, швидше за все, піде в оренду.

На думку журналістів видання, 19-річному Маркіньосу потрібен ігровий час, щоб адаптуватися до європейського футболу, і перехід до іншого клубу піде йому на користь.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять м'ячів і віддав вісім результативних передач.

Зазначимо, що контракт 21-річного вінгера з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.