Артета порушив мовчання: тренер Арсеналу вперше відреагував на можливий трансфер Мудрика у січні

Переглядів 2316
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Артета порушив мовчання: тренер Арсеналу вперше відреагував на можливий трансфер Мудрика у січні
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик є головною трансферною ціллю Арсеналу. Головний тренер «канонірів» Мікель Артета дав коментар щодо можливого підписання вінгера «гірників».

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета порушив мовчання про інтерес «канонірів» до вінгера Михайла Мудрика напередодні потенційного трансферу у січні.

Основними перешкодами для будь-якого клубу, який бажає підписати Мудрика, ймовірно, будуть ціна та конкуренція після того, як низка європейських команд виявила інтерес завдяки його вражаючим виступам за донецький Шахтар.

Однак, незважаючи на перешкоди, які потрібно подолати, Арсенал все одно є головним претендентом на Мудрика, повідомляє Football London.

Артета, як правило, мовчить, коли справа доходить до можливого трансферу, але нарешті він проговорився про те, що насправді відбувається за лаштунками.

Іспанського фахівця помітили разом зі спортивним директором Еду на матчі НФЛ між Лос-Анджелес Ремс і Сіетл Сіхокс у неділю. Сфотографувавшись з Артетою, уболівальник стверджує, що запитав його, чи підпише Арсенал Мудрика, на що він з усмішкою відповів: «Ми намагаємося».

Раніше повідомлялося, що Арсенал налаштований виграти гонку за Мудрика в січні. Шахтар згоден ухвалити угоду на 40 мільйонів фунтів стерлінгів плюс додаткові бонуси.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач. Зазначимо, що контракт Мудрика із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року.