Артур КАРНОЗА: «Не збираюся змінювати громадянство»

Переглядів 236
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Півзахисник «Севастополя» розказав про кримську команду та своє відновлення після травми

— Я зараз у відпустці, трохи спілкуюся з партнерами, але щодо клубних справ ніхто нічого не знає, — сказав Артур Карноза. — Звичайно, це питання мене цікавить, але зараз на першому плані для мене — відновлення після травми. Наступного тижня їду в Німеччину на реабілітацію. Сподіваюся, найближчим часом вирішу свої проблеми.

— Ангел Червенков у ін-
терв’ю «УФ»
шкодував, що ви не могли допомогти команді в більшості матчів другої частини сезону. Що саме сталося?

— У весняній частині провів усього один офіційний матч — із «Дніпром», після чого ми повинні були грати з «Металістом», але той матч перенесли. У нас виникла велика пауза між турами, яку запов­нювали тренуваннями. На одному з них я невдало приземлився й ушкодив ахілл. Лікарі кажуть, що на відновлення знадобиться ще кілька місяців, маю надію, у серпні (крайній строк — у вересні) вже зможу займатися в загальній групі.

— Лікуєтеся за свій рахунок?

— Телефонував у «Севастополь» із цього приводу, розмовляв із спортивним директором, який пообіцяв, що клуб компенсує всі витрати.

— Кажуть, перед футболістами «Севастополя» накопичилася заборгованість за два місяці. Це питання також пообіцяли вирішити?

— Отой же спортивний директор сказав, що в майбутньому все буде гаразд: футболісти отримають усе, що заробили за контрактом.

— Восени клуб також мав проблеми із фінансами, адже вам не платили по кілька місяців. У другій частині ситуація покращилася?

— Так. Перед нами «закрили» всі борги, тож навесні в цьому плані було все гаразд. На жаль, останнім часом ситуація знову погіршилася, нам не платять уже понад два місяці.

Ви, мабуть, чули, що створено новий клуб під назвою СКЧФ, який начебто представлятиме Севастополь у російській першості.

— Читав про це в Інтернеті. Але, знаєте, останнім часом стільки всілякої інформації, що краще взагалі нічого не читати. Можна вірити тільки тим фактам, які вже звершилися. Думаю, варто трохи зачекати.

— Але припускаєте, що можуть паралельно існувати і «Севастополь», і СКЧФ?

— Такий варіант не став би відкидати.

— Подейкують, кілька ваших партнерів уже змінили громадянство. Вам керівництво клубу таке ще не пропонувало?

— Не скажу за інших футболістів, але я не збираюся змінювати громадянство. Із такими питанням ніхто з керівництва до мене не звертався. У мене немає навіть думок із цього приводу.

— Можете сказати, наскільки комфортно вам грати у Севастополі?

— Од цього справді отримую справжнє задоволення. У нас підібрався чудовий колектив, де панує дружня атмосфера. Також хотів би відзначити вболівальників. У «Севастополя» вони особливі, люди щиро вболівають за нас і підтримують як в успішні, так і у скрутні моменти.

— Ставлення до команди не змінилося після останніх подій в Криму?

— Ні, жодним чином. У заключних матчах сезону фанати, як і раніше, збиралися на трибунах і активно підтримували нас. На адресу футболістів не чув ніяких образ чи чогось подібного.

— Не задумувалися над зміною команди? Який термін контракту з севастопольцями?

— Ще на два з половиною роки. Радий, що виступаю у «Севастополі», тож хотів би продовжувати це робити, але все залежатиме, як буде розвиватися ситуація в подальшому.

Сергій ТАЛИМОНЧИК.

X