Аталанта не відпустила Малиновського за 15 мільйонів євро: відома ціна, за яку італійці готові продати українця

Переглядів 343
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Аталанта не відпустила Малиновського за 15 мільйонів євро: відома ціна, за яку італійці готові продати українця
Руслан Малиновський, фото: Getty Images
15 мільйонів євро, запропоновані Ноттінгем Форестом за перехід хавбека Аталанти та збірної України Руслана Малиновського, не влаштували команду з Бергамо.

Незважаючи на те, що в Малиновського залишається лише рік за контрактом із «нерадзуррі», Аталанта не прийняла першу пропозицію від англійців.  За інформацією Tutto Atalanta, клуб хоче виручити за Руслана близько 20-22 мільйонів євро.

Ситуацію навколо одного із лідерів збірної України моніторить кілька клубів Прем'єр-ліги та інших чемпіонатів. Дружина футболіста Роксана в соцмережах раніше натякнула, що вони з Русланом і дочкою Олівією «на валізах». Малиновська за час перебування в Італії відкрила у Бергамо власне ательє.

29-річний Малиновський перейшов до Аталанти з бельгійського Генка у липні 2019 року за 13,6 мільйонів євро. За три сезони в Італії хавбек провів 129 поєдинків у всіх турнірах, у яких відзначився 29 забитими м'ячами та 27 асистами. Контракт Малиновського з Аталантою діє до літа 2023 року. Transfermarkt оцінює його у 28 мільйонів євро.

Учора українець відзначився асистом у прем'єрному матчі нового сезону Серії А для Аталанти проти Сампдорії (2:0).

X