Аталанта виставить Малиновського на трансфер вже в січні: джерело повідомило деталі можливої угоди

Переглядів 708
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Аталанта виставить Малиновського на трансфер вже в січні: джерело повідомило деталі можливої угоди
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Півзахисник бергамської Аталанти та збірної України Руслан Малиновський цього сезону перестав потрапляти до основного складу команди та зимою може змінити клуб.

Аталанта спробує продати Малиновського в січні за справедливу суму, що дорівнює оціночній вартості гравця. Зараз Гасперіні не бачить Руслана основним у своїй команді, що не влаштовує самого футболіста. Про це повідомляє Tutto Atalanta

Варто зазначити, що сам Руслан в одному з недавніх інтерв'ю повідомив, що його контракт із Аталантою розрахований до 2024 року. 

Напередодні Малиновський розповів, що його контракт з Аталантою розрахований до літа 2024 року, а не наступного літа, через що виникало багато чуток навколо майбутнього гравця. Протягом літа українця сватали в Тоттенгем, Ноттінгем Форест, Марсель та інші клуби.

Нещодавно інтерес до Малиновського приписували з боку грандів Серії А: Інтера, Роми та Ювентуса. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 28 мільйонів євро.

Цього сезону Руслан ровів у складі Аталанти дев'ять матчів в Серії А, забив один м'яч і зробив одну результативну передачу.