Аталанта визначила долю Коваленка: в Італії повідомили рішення клубу щодо українського півзахисника

Переглядів 9775
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
4 голоси
Аталанта визначила долю Коваленка: в Італії повідомили рішення клубу щодо українського півзахисника
Віктор Коваленко. Фото: ФК Спеція
Аталанта планує зробити розпродаж атакуючих гравців після того, як здійснила кілька дорогих трансферів у цю ланку. В Італії повідомили, що очікує на Віктора Коваленка.

Цього літа Аталанта вже або оголосила, або незабаром оголосить про підписання трьох коштовних футболістів в атакуючу лінію.

Ексклуб Руслана Малиновського підписав:

  • Ель-Біляля Туре із Альмерії за понад 30 мільйонів євро;
  • Джанлуку Скамакку із Вест Гема за 25 мільйонів;
  • та близький до оренди Шарля Де Кателаре із Мілана за три мільйони з повною виплатою зарплати та з викупом за понад 20 мільйонів.

При цьому бергамаски продали свого молодого нападника Расмуса Хейлунда до Манчестер Юнайтед за 85 мільйонів євро разом із усіма бонусами.

Головний тренер команди Джан-П'єро Гасперіні відчуває, що у нього тепер забагато гравців у лінії атаки, тому хоче виправити цю ситуацію за допомогою трансферів на вихід. Про це повідомило видання Tutto MercatoWEB з посиланням на Corriere di Bergamo.

За інформацією джерела, український атакувальний півзахисник Віктор Коваленко потрапив до списку футболістів, які повинні залишити Аталанту цього літа. Він не брав участь у літньому тренувальному зборі команди.

  • Коваленко грав у Спеції протягом минулого сезону на правах оренди, проте італійський клуб відмовився від права викупу українця.
  • Українець зіграв 18 матчів за Спецію у сезоні 2022-23, в яких віддав одну гольову передачу.
  • Віктор перейшов до Аталанти з Шахтаря у 2021 році за 600 тисяч євро. Його контракт з італійським клубом розрахований до 2025 року.
  • Раніше повідомлялося про інтерес ПАОКа до Коваленка.