Бабогло своїм голом приніс сенсаційну вольову перемогу збірній Молдови: гравець Олександрії став героєм матчу з Польщею

Переглядів 846
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Бабогло своїм голом приніс сенсаційну вольову перемогу збірній Молдови: гравець Олександрії став героєм матчу з Польщею
Владислав Бабогло. Фото: Олександрія
24-річний захисник збірної Молдови Владислав Бабогло своїм забитим м'ячем приніс сенсаційну перемогу своїй команді в поєдинку відбору Євро-2024 з поляками.

20 червня в рамках відбіркового циклу Євро-2024 збірна Молдови на своєму полі приймала національну команду Польщі.

У стартовому складі молдован на поле вийшов захисник Олександрії Владислав Бабогло, а за поляків вийшов грати дефендер київського Динамо Томаш Кендзьора, який зараз виступає за ПАОК на правах оренди.

Поляки виграли перший тайм, завдяки голам Аркадіуша Міліка та Роберта Левандовського. Але в другій половині зустрічі Молдові вдалося зробити шалений камбек. Спочатку дубль оформив Іон Ніколаєску, а потім на 85 хвилині Владислав Бабогло взяв слово та відзначився переможним голом.

Таким чином, завдяки точному удару футболіста Олександрії молдовани переграли поляків з рахунком 3:2.

  • Владислав Бабогло почав грати за Молдову з 2023 року. Для футболіста олександрійців це другий матч за молдовську збірну. Раніше він взяв участь у поєдинку з Албанією.
  • У групі Е відбору Євро-2024 ситуація наступна: першою іде Чехія (7 очок), друге місце посідає Албанія (6), третя позиція зараз за Молдовою (5), Польща розташувалася на четвертій сходинці (3), а Фарери – п'яті (1).