Бенфіка - чемпіон Португалії: за лісабонців грає екс-гравець Шахтаря Нерес, на початку сезону за «орлів» виступав Яремчук

Переглядів 15798
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Бенфіка - чемпіон Португалії: за лісабонців грає екс-гравець Шахтаря Нерес, на початку сезону за «орлів» виступав Яремчук
Бенфіка - чемпіон Португалії. Фото: Бенфіка
Лісабонська Бенфіка стала чемпіоном Португалії. Для «орлів», за яких грає Давід Нерес, це вже 38 подібний титул в історії. Зазначимо, що разом з лісабонцями розпочинав сезон українець Роман Яремчук.

27 травня в рамках 34 туру Прімейри Португалії Бенфіка на своєму полі переграла з рахунком 3:0 Санта-Клару. Голами за лісабонську команду відзначилися Гонсалу Рамуш, Рафа Сілва та Алехандро Грімальдо. Ця вікторія дозволила Бенфіці з 87 очками в активі виграти чемпіонат Португалії 38-й рекордний раз.

Зазначимо, що в складі Бенфіки грає екс-вінгер Шахтаря 26-річний бразилець Давід Нерес. Також додамо, що на початку сезону за лісабонську команду грав український форвард Брюгге Роман Яремчук. Він до трансферу в бельгійський клуб встиг зіграти в переможних матчах Бенфіки проти Ароки (4:0) та Каза Пії (1:0).

Цікаво, що Бенфіка додала фотографію Яремчука на чемпіонський командний знімок в твіттері лісабонського клубу: