Бенфіка здобула домашню перемогу: неочікуваний конкурент Трубіна відіграв на «нуль»

Переглядів 4749
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Бенфіка здобула домашню перемогу: неочікуваний конкурент Трубіна відіграв на «нуль»
Анхель Ді Марія в матчі за Бенфіку проти Ештрела Амадори. Фото: Google
22-річний український воротар Анатолій Трубін залишився в запасі на поєдинок чемпіонату Португалії проти Ештрела Амадори. Лісабонці з Самуелем Сорашем у складі здобули домашню вікторію.

19 серпня в рамках другого туру Прімейри Португалії Бенфіка Анатолія Трубіна зустрічался на своєму полі з Ештрела Амадорою.

Грецький воротар Бенфіки Одіссеас Влаходімос опинився поза заявкою лісабонської команди на матч через сварку з головним тренером «орлів» Роджером Шмідтом. 

Грек дуже розлютився, коли дізнався, що буде на лавці у грі проти Ештрела Амадори. У підсумку його взагалі вилучили зі складу. 

Український воротар Бенфіки Анатолій Трубін також не потрапив до стартового складу лісабонської команди. Місце у воротах зайняв 21-річний португалець Самуел Соареш.

У підсумку Бенфка перемогла з рахунком 2:0, завдяки голам Каспера Тенгстедта та Рафи Сілви у другому таймі. Конкурент Трубіна Соареш залишив ворота недоторканими.

  • Новий сезон для лісабонців стартував з перемоги в матчі за Суперкубок Португалії над Порту (2:0) та з поразки від Боавішти в рамках чемпіонату Португалії (2:3). В обох зустрічах за «орлів» грав у воротах грек Одіссеас Влаходімос.
  • Бенфіка купила Трубіна у Шахтаря за 10+1 мільйонів євро. Українець поки що не дебютував за португальську команду.
  • Лісабонський гранд на правах чемпіона Португалії в новому сезоні єврокубків гратиме в груповому раунді Ліги чемпіонів.