Без Зінченка не обійшлося: легендарний тренер Арсеналу Венгер назвав своїх улюблених гравців у складі «канонірів»

Переглядів 9630
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Без Зінченка не обійшлося: легендарний тренер Арсеналу Венгер назвав своїх улюблених гравців у складі «канонірів»
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Легендарний тренер Арсеналу та директор з розвитку ФІФА Арсен Венгер висловився про поточний склад лондонської команди, виділивши низку футболістів.

73-річний Арсен Венгер уже майже п'ять років як відійшов від тренерської роботи і зосередився на діяльності у ФІФА. Французький фахівець не забуває про Арсенал, якому віддав 22 роки свого життя.

В інтерв'ю англійським журналістам Венгер зізнався, що йому подобається гра нинішнього складу Арсеналу, особливо, як вони комбінують через лівого захисника збірної України Олександра Зінченка.

«Хто з гравців цього Арсеналу мені найбільше подобається? Вони мені всі подобаються. Мені подобається, як вони комбінують, ідуть уперед. Едегор, Сака, Мартінеллі, Габріель...

Подобається, як вони комбінують через Зінченка. Як вони приймають рішення під час атак. Мені дуже подобається їхня гра», – цитує Венгера Goal.

Арсен Венгер очолював Арсенал з жовтня 1996 року по червень 2018 року. Під його керівництвом «каноніри» тричі ставали чемпіонами Англії, сім разів вигравали Кубок і Суперкубок Англії.

Арсенал після 34 турів йде на другому місці в турнірній таблиці АПЛ, відстаючи від лідера Манчестер Сіті на одне очко. При цьому «містяни» мають ще гру в запасі.

26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті в літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду 32 матчі, в яких забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Контракт українського захисника з англійським клубом діє до червня 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 40 мільйонів євро.

X