Безбородько у двох турах забив три голи за дві різні команди: відео перемоги Колоса над Рухом

Переглядів 458
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Безбородько у двох турах забив три голи за дві різні команди: відео перемоги Колоса над Рухом
Денис Безбородько. Фото: Колос
Форвард Денис Безбородько, якого в пожежному порядку повернули з оренди в Зорі, вийшовши на заміну, забив свій перший гол за ковалівський клуб та одноосібно очолив бомбардирську гонку УПЛ.

Недільний ігровий день другого туру чемпіонату України відкривали Колос і Рух. Ковалівці прагнули розвинути свій успіх після стартової перемогу над Кривбасом (1:0), а львів’яни намагалися реабілітуватися за домашню поразку в марафонському поєдинку з Металістом (1:2).

Господарі відкрили рахунок вже на 5-й хвилині. Мякушко пронісся лівим флангом, уникнувши зустрічі з вдома опонентам, і прострелив у карний майданчик. М’яч відскочив до Мілько, і капітан Колоса потужним ударом увігнав його у сітку – 1:0.

У середині тайму гості мали змогу зрівняти рахунок, коли після навісу Сича сфера влучила у поперечину. Натомість підопічні Вишняка втратили стовідсоткову можливість збільшити свою перевагу. Попов обікрав Паньківа, який не рішуче пішов на м’яч, але не влучив у порожні ворота.

У другому таймі у складі Колоса вийшов на заміну Денис Безбородько, який у першому турі забив два голи за Зорю у матчі з Ворсклою. Нападник вже через хвилини після своєї появи на полі отримав жовту картку, а також майже відразу змарнував декілька нагод, щоб забити.

Рух відчайдушно намагався зрівняти рахунок, натомість пропустив контрвипад господарів. Болбат вивів сам на сам з воротарем Безбородька, який цього разу не схибив – 2:0.

Колос здобув другу перемогу поспіль і разом з Зорею та Вересом облаштувався нагорі турнирної таблиці. Рух, як і Ворскла, розпочав чемпіонат з двох поразок.

Standings provided by SofaScore LiveScore