Безус був вилучений майже одразу після виходу на заміну: Омонія після цього пропустила та втратила перемогу

Переглядів 667
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Безус був вилучений майже одразу після виходу на заміну: Омонія після цього пропустила та втратила перемогу
Роман Безус. Фото: Google
Український півзахисник Омонії Роман Безус взяв участь у поєдинку Кубку Кіпру проти Пафоса. Українець у другому таймі вийшов на заміну та отримав червону картку.

Омонія, за яку грають два українські футболісти, а саме півзахисник Роман Безус і форвард Артем Бєсєдін, у першому матчі півфіналу Кубку Кіпру на виїзді зіграла внічию 1:1 з Пафосом.

Бєсєдін не потрапив до заявки Омонії на цю зустріч, а ось Безус залишився в запасі.

На 70 хвилині поєдинку, коли Омонія вела в рахунку, Роман вийшов на заміну. Але Безус, за короткий проміжок часу отримавши дві жовті картки, на 82 хвилині зустрічі був вилучений з поля. Після цього Пафос у додатковий час зрівняв рахунок, і зустріч завершилася внічию 1:1.

Додамо, що матч-відповідь Омонії з Пафосом відбудеться 26 квітня.

Зазначимо також, що Омонія в турнірній таблиці чемпіонського раунду елітного дивізіону чемпіонату Кіпру з 45 очками в активі посідає шосту позицію.

Роман Безус у поточному сезоні зіграв за Омонію 30 матчів, у яких він записав до свого активу чотири голи та чотири результативні паси. Артем Бєсєдін у дев’яти поєдинках за кіпріотську команду записав до свого активу один гол та один асист.