Білодід стала амбасадоркою українського клубу: це не Динамо і не Шахтар

Переглядів 248
Богдан Чернишевський Богдан Чернишевський
2 голоси
Білодід стала амбасадоркою українського клубу: це не Динамо і не Шахтар
Дар'я Білодід та Юрій Коротуном. Фото: Металіст 1925
Амбасадором харківського Металіста 1925 стала відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід. Напередодні вона побувала на тренувальній базі жовто-синіх, де зустрілася з футболістами, тренерським штабом і керівництвом клубу.

Як повідомляє прес-служба Металіста 1925, харківський клуб розпочав співпрацю із Дар’єю Білодід, яка стала амбасадоркою команди Патріка ван Леувена.

Під час зустрічі спортсменка отримала іменну футболку і подарувала клубу своє змагальне кімоно з автографом. 

«Дар'я Білодід  це, безумовно, одна з найкращих українських спортсменок. Нам надзвичайно приємно, що вона погодилася приєднатися до родини Металіста 1925. Таким чином ми оточуємо наші команди найкращими спортсменами, аби наші футболісти та футболістки могли переймати видатний переможний досвід», – розповів віце-президент харків'ян Юрій Коротун.

Новоспечена амбасадорка Металіста 1925 запевнила, що буде приходити на матчі і підтримувати клуб. 

«Для мене це новий досвід взаємодії, який справді інтригує. Адже я буду підтримувати своїх колег, спортсменів та спортсменок, а вони, сподіваюсь, підтримуватимуть мене. Я розраховую, що мій спортивний досвід допоможе здобувати перемоги Металісту 1925 у майбутньому. Із задоволенням, за можливості, буду приходити на матчі та підтримуватиму Металіст 1925», – сказала Білодід.

  • Дар'я Білодід  чемпіонка світу, Європи, призерка Олімпійських ігор
  • Металіст 1925 виступає в Першій лізі, куди вилетів за підсумками сезону 2023/24 в УПЛ і турніру за право участі в елітному дивізіоні
  • Після шести зіграних турів харків'яни йдуть третіми в турнірній таблиці з дев'ятьма очками
  • Нещодавно Металіст 1925 призначив нідерландського фахівця Патріка ван Леувена головним тренером, він відомий у якості наставника луганської Зари та донецького Шахтаря