«Більше зв’язків з’явилось»: Лунін розповів про волонтерство з Зозулею та Бєдняковим

Переглядів 706
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Більше зв’язків з’явилось»: Лунін розповів про волонтерство з Зозулею та Бєдняковим
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар мадридського Реалу Андрій Лунін розповів про стресові перші дні війни та про те, як почав займатися волонтерською діяльністю.

Голкіпер збірної України та Реалу Андрій Лунін у перші дні війни багато їв через переживання на фоні війни в рідній країні. Про це український збірник розповів напередодні матчу з Шахтарем, в якому він візьме участь.

«Стрес у всіх проходить по-різному. Мені допомагала їжа. Я набрав десь 3 кг так точно, бо я не міг просто сидіти. Ми щось дивимось – і мені треба було щось їсти. Я намагався сконцентруватись на роботі і на практичній допомозі, а дружина більше стежила за інформацією і мені розповідала. Вона мене інформувала, ми вже корегували і якось допомагали певним людям», – сказав Андрій Лунін в інтерв’ю Tribuna.

Також український голкіпер розповів про свою волонтерську діяльність спільно з іншими знаменитими українцями.

«В плані допомоги більше зв’язків з’явилось – той же Рома Зозуля, з Андрієм Бєдняковим ми на зв’язку. Зозуля звів нас з парою людей, які займаються допомогою, і ми більше цим прониклись».

Матч Шахтар – Реал відбудеться 11-го жовтня. Початок зустрічі, яка проходитиме у Варшаві, о 22:00. У попередньому матчі в Мадриді перемогла іспанська команда з рахунком 2:1. Наразі лідером групи F з дев’ятьма очками є саме Реал. Маючи чотири очки в активі, на другій позиції знаходиться Шахтар.