«Бо я – головний тренер»: Петраков вкотре грубо відповів на запитання журналіста

Переглядів 5834
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
4 голоси
«Бо я – головний тренер»: Петраков вкотре грубо відповів на запитання журналіста
Олександр Петраков. Фото: Google
Наставник збірної Вірменії Олександр Петраков прокоментував нічию з Туреччиною (1:1) у поєдинку кваліфікації Євро-2024, який вчора проходив у Ескішехірі.

Вірменія до 88-ї хвилини перебувала у кроці від першої історичної перемоги над турками на їхньому полі. До вчорашнього поєдинку перевага в очних зустрічах була за Туреччиною: три перемоги в трьох матчах.

Петраков після матчу у притаманній йому манері відповів на питання журналіста про заміну одного з гравців вірменської команди.

«Чому поміняв Бічахчана? Бо я – головний тренер. Я ж приймаю рішення, я беру на себе відповідальність. А коли ви сидите й не знаходитеся під тиском, то вам здається, що можна було зіграти так чи інакше. Коли люди сидять на дивані і кажуть, як треба зіграти, які зробити заміни – це неправильно», – сказав Петраков FFA.

  • Збірна Вірменії провела чотири матчі, набрала сім очок і посідає третє місце в турнірній таблиці групи D відбору на у Євро-2024 відставанням від лідера - Туреччини, яка лідирує, у три залікові пункти плюс матч в запасі.
  • У наступному турі команда Петракова зіграє вдома проти збірної Хорватії (11 вересня).