Борнмут – Челсі: де в Україні дивитись матч Забарного проти Мудрика

Переглядів 823
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Борнмут – Челсі: де в Україні дивитись матч Забарного проти Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
У суботу, 6 травня, Борнмут з Іллею Забарним проведе домашній матч проти Челсі з Михайлом Мудриком у рамках 35-го туру АПЛ. «Український футбол» розповідає, де можна буде переглянути гру та хто фаворит матчу.

У минулому турі команда українського захисника Іллі Забарного розгромила Лідс (4:1), а вінгер Челсі Михайло Мудрик з компанією здобули чергову поразку, цього разу від Арсеналу (1:3), за який виступає гравець збірної України Олександр Зінченко.

Борнмут – Челсі: де пройде матч

Гра відбудеться 6 травня у Борнмуті на стадіоні «Вайталіті Стедіум». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом. Зазначимо, що у першому колі Борнмут програв Челсі з рахунком 1:2.

Борнмут – Челсі: де дивитись матч

В Україні дивитися матч команд Забарного та Мудрика можна лише на OTT-платформі Setanta Sports, яка є платною. На телеканалах Setanta Sports, інших платформах та кабельних мережах матч транслюватися не буде.

Борнмут - Челсі: хто фаворит матчу

Аналітики контори Favbet визначились із фаворитом матчу. На думку букмекерів, Челсі має більше шансів на перемогу – 2.21. На борнмут можна поставити з коефіцієнтом 3.45. Ніча оцінюється в 3.45.

Найбільше шансів забити у матчі, на думку букмекерів, у Фелікса з Челсі – 3.00 та Соланке з Борнмута – 3.40.

Імовірність того, що заб'є Мудрик оцінюється коефіцієнтом 5.6.

Борнмут – Челсі: турнірне становище

Після 34-х зіграних турів Борнмут посідає 13-е місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 39 очок, а Челсі розташувався на 12-му місці з 39-ма пунктами та однією грою в запасі.

  • 20-річний Забарний перейшов у Борнмут з київського Динамо в зимове трансферне вікно і провів за англійську команду два матчі, але не відзначився результативними діями.
  • 22-річний Мудрик перейшов у Челсі у зимове трансферне вікно із Шахтаря за 70+30 мільйонів євро. На його рахунку 14 виходів на поле та дві результативні передачі.