«Борнмут не хоче відпускати Забарного до збірної України»: Циганик оцінив шанси центрбека зіграти проти Англії

Переглядів 755
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Борнмут не хоче відпускати Забарного до збірної України»: Циганик оцінив шанси центрбека зіграти проти Англії
Ілля Забарний. Фото: ФК Борнмут
Журналіст та коментатор Ігор Циганик оцінив шанси Іллі Забарного відновитися від травми стопи до весняних матчів національної збірної України.

Циганик в ефірі сьогоднішнього випуску «Циганик Live» розповів про терміни відновлення Забарного, який зможе повернутися не раніше квітня.

«За словами Забарного, він через два тижні буде готовий вже тренуватися в загальній групі. Ілля встигає до початку зборів. Його тренер у Борнмуті говорить, що потрібно чотири тижні. Це логічно пояснюється, бо тренери не хочуть відпускати.

Сам Забарний дуже хоче відновитися до матчів збірно і допомогти проти Англії. Завтра, наскільки я розумію, буде спілкування між лікарями збірної та Борнмута, вони прийматимуть рішення», – сказав Циганик.

31 січня Забарний підписав контракт із Борнмутом на п'ять з половиною років. Ця угода стала рекордною в історії Динамо, яке вторгувало 24 млн фунтів.

Поєдинок кваліфікації на Євро-2024 між національними збірними Англії та України відбудеться 26 березня на стадіоні «Вемблі» в Лондоні.

X