Борнмут з Забарним стартували у новому сезоні АПЛ: «вишні» зіграли у нічию з колишньою командою Ярмоленка

Переглядів 5742
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Борнмут з Забарним стартували у новому сезоні АПЛ: «вишні» зіграли у нічию з колишньою командою Ярмоленка
Ілля Забарний. Фото: Google
В першому турі нового сезону англійської Прем'єр-ліги Борнмут нашого Іллі Забарного розписав результативну мирову проти лондонського Вест Гема (1:1).

Це вам не у бір-понг грати… Борнмут нашого Іллі Забарного, після доволі непоганих результатів в контрольних поєдинках, розпочав новий сезон в англійській Прем’єр-лізі з нічиєї у грі проти обезкровленого втратою свого зіркового капітана Деклана Райса Вест Гема.

Перемогу лондонській команді міг подарувати точний удар Джеррода Боуена: англійцю вдався неймовірно точний удар у ліву дев'ятку на 51-й хвилині гри. У Нету не було жодних шансів.

Однак, за сім хвилин до завершення гри Домінік Соланке вийшов тет-а-тет з Альфонсом Ареолою і перехитривши воротаря «молотобійців» –  1:1. На тому гравці обох команд й потисли один одному руки.

Українець Ілля Забарний провів на полі увесь ігровий час, але жодними результативними діями не відзначився.

Англія. Прем’єр-ліга. Сезон 2023/2024

Перший тур

Борнмут – Вест Гем 1:1 (0:0)

Голи: Соланке, 83 – Боуен, 51. 

  • В другому турі АПЛ Борнмут на виїзді зіграє проти Ліверпуля. Гра відбудеться 19 серпня. Початок о 17:00 за київським часом.
  • Вест Гем в наступному турі вдома прийматиме Челсі нашого Михайла Мудрика. Гра відбудеться 20 серпня. Початок о 18:30. 
  • Капітан київського Динамо Андрій Ярмоленко грав у складі Вест Гема в період з 2019 по 2022 роки: 66 матчів в офіційних поєдинках, вісім голів, дві результативні передачі.