«Боротьба за виживання буде відчайдушна»: Дулуб – про те, хто залишиться в УПЛ

Переглядів 517
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Боротьба за виживання буде відчайдушна»: Дулуб – про те, хто залишиться в УПЛ
Олег Дулуб. Фото: ФК Львів
Колишній тренер ФК Львів Олег Дулуб дав свій прогноз на те, хто переможе в боротьбі за виживання та зуміє залишитися в українській Прем'єр-лізі.

Білоруський спеціаліст вважає, що боротьбу за виживання виграє та команда, яка зможе набрати бодай 30 балів. Про це Олег Дулуб розповів у інтерв'ю для FanDay.net.

«Я думаю, що в УПЛ залишаться команди, які матимуть змогу набрати хоча б 30 очок. У найближчі чотири тури боротьба, звичайно ж, буде відчайдушна, і кожне очко - на вагу золота».

Тренер також згадав і про свій колишній клуб, який має найбільше шансів вилетіти до Першої ліги.

«Про ФК Львів говорити нескладно. У клубу після нашого відходу дев'ять поразок поспіль і лише 13 очок. Можливо, ще пару турів назад ситуацію можна було врятувати, але тепер, гадаю, ні. Якщо Металіст у найближчому турі не виграє в одноклубників -1925, то, швидше за все, складе компанію Львову».

Дулуб впевнений, що Верес напряму не вилетить з УПЛ, але може потрапити у перехідні матчі. Щодо Чорноморця білорус переконаний, що там вже й не думають про боротьбу за виживання.

«Для Руху також велике значення має найближчий тур. Якщо матимуть змогу обіграти ФК Львів, то зроблять великий крок від прямого вильоту. Минай, швидше за все, так і залишиться у зоні перехідних матчів. Хоча це досить міцна команда, якій не щастило цього сезону з результатами.

Верес безпосередньо не вилетить, але шанси потрапити до зони перехідних матчів поки що зберігає. Чорноморець скоріше вже думає про вище місце, ніж дев'яте, на якому він зараз», - резюмував екстренер ФК Львів.

  • Дулуб очолював ФК Львів з 2021 року.
  • У березні 2023 року наставника разом з його тренерським штабом було звільнено.
  • Анатолій Безсмертний, який прийшов наступним програв усі свої матчі.