Брат воротаря Шахтаря загинув на війні: футболіст написав емоційний пост в інстаграмі

Переглядів 1475
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
Брат воротаря Шахтаря загинув на війні: футболіст написав емоційний пост в інстаграмі
Дмитро Різник. Фото: Шахтар
На війні, боронячи Україну від загарбників, загинув Сергій Різник, брат якого Дмитро Різник виступає за донецький Шахтар та має досвід виступів за українську національну команду.

Брат голкіпера донецького Шахтаря Дмитра Різника Сергій загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. 

«Рідненький, для тебе війна скінчилась... Мені боляче і страшно це усвідомлювати, що ти пішов, але пішов Героєм. Ти мене виростив! Завжди був моєю опорою! Завжди був поруч, коли було добре і погано! І будеш поруч тепер назавжди! Люблю тебе, спи спокійно! Слава Україні! Героям Слава», – написав Дмитро Різник в інстаграмі.

Речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін розкрив подробиці загибелі героя у коментарі «Суспільному». Сергій Різник проживав у Полтаві. Загинув сьомого вересня внаслідок мінно-вибухової травми отриманої поблизу села Новоєгорівка Луганської області. Чоловік мав звання молодший сержант. Він був 1989 року народження.

  • Дмитро Різник у 2016-2023 роках грав за полтавську Ворсклу, з якої і перейшов до донецького Шахтаря, де став основним голкіпером після трансферу Анатолія Трубіна в лісабонську Бенфіку.
  • У цьому сезоні Різник зіграв за донецьку команду шість матчів, у яких він пропустив сім м’ячів та один раз залишив ворота «сухими».
  • Раніше повідомлялося, що на війні загинув Юрій Дятлюк, брат захисника Динамо Олександра Тимчика.