Брентфорд Ярмолюка прийняв ризиковане рішення по головному тренеру: це пов'язано з результатами команди

Переглядів 853
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Брентфорд Ярмолюка прийняв ризиковане рішення по головному тренеру: це пов'язано з результатами команди
Томас Франк. Фото: Google
Датський спеціаліст Томас Франк продовжить працювати з Брентфордом, за який виступає український футболіст Єгор Ярмолюк. «Бджоли» наразі ідуть десятими в АПЛ.

Клуб Англійської Прем’єр-ліги Брентфорд оголосив про те, що головний тренер команди Томас Франк отримав новий контракт до середини 2027 року, повідомляє офіційний сайт лондонського колективу. Цікаво, що цього року керівництво «бджол» вже продовжувало угоду з тренером до 2025 року.

У Брентфорді задоволені тим, як команда грає у нинішньому сезоні чемпіонату Англії. На даний момент «бдожли» з 19 очками в активі займають десяте місце. І це при тому, що у Брентфорда один із найскромніших бюджетів серед клубів АПЛ.

У Брентфорді Франк працює з 2016 року. До цього він був тренером молодіжних збірних Данії та Брондбю.

За Брентфорд грає український півзахисник Єгор Ярмолюк. 18-річний українець дебютував за першу команду «бджол» у Кубку Англійської ліги. В АПЛ Ярмолюк поки що не грав, хоча футболіст регулярно потрапляє до заявки на матчі чемпіонату Англії.

Наступний поєдинок Брентфорд зіграє 26 грудня. Команда Томаса Франка зустрінеться на своєму полі з лондонським Тоттенгемом у рамках дербі. Початок зустрічі о 14:30.

X