«Брудною справою є шукати клуб Циганкову»: експерт порівняв вінгера Динамо з Роналду

Переглядів 743
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Брудною справою є шукати клуб Циганкову»: експерт порівняв вінгера Динамо з Роналду
Віктор Циганков. Фото: Динамо
Півзахисник збірної України та Динамо Віктор Циганков не збирається продовжувати контракт із київським клубом і має намір продовжити кар'єру в європейському чемпіонаті.

Відомий журналіст та коментатор Ігор Бойко у своєму телеграм-каналі висловився про проблемну ситуацію, пов'язану з контрактом хавбека Динамо Віктора Циганкова.

«А може, Ігор Суркіс не лукавив з приводу Циганкова?

За півроку до завершення контракту має бути неймовірна кількість інформації: або підписано попередній контракт з іншим клубом, або динамівський факс має горіти від пропозицій у кілька мільйонів євро за те, щоб забрати його вже зараз».

Раніше була інформація, що у послугах гравця зацікавлені ПСВ та Андерлехт, а також Циганков був запропонований Порту. 

Журналіст Ігор Бойко порівняв капітана біло-синіх із Кріштіану Роналду, який нещодавно через свого агента шукав новий клуб.

«В ідеалізованому футболі новачків шукає спеціалізований відділ скаут, але багато футболістів переходять саме таким чином, коли агент їздить світом і пропонує послуги гравця. Таким був Роналду, за яким не було черги, і агент узявся до роботи. Брудною справою є шукати клуб Циганкову».

Також Бойко висловився про те, у яких англійських клубах міг би заграти Циганков.

«Якщо говорити суто про англійський футбол, то особисто я там бачу два добрі варіанти. Ні, не Арсенал та Манчестер Сіті. І навіть не Тоттенхем. Це більш приземлені та реалістичні варіанти: Астон Вілла та Лестер».

Цього сезону Циганков у складі Динамо провів 23 матчі, забив дев'ять м'ячів і зробив шість асистів.

Контракт гравця з Динамо діє до 30 червня 2023 року.

X