«Буде багато команд, які захочуть його придбати»: Циганик розповів про гравця Зорі та поставив його у приклад Супрязі

Переглядів 7016
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
6 голосів
«Буде багато команд, які захочуть його придбати»: Циганик розповів про гравця Зорі та поставив його у приклад Супрязі
Назарій Русин. Фото: ФК Зоря
Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик в етері ютуб-каналу Football Hub висловив свою думку щодо нападника Зорі Назарія Русина.

Український журналіст Ігор Циганик пригадав історію становлення Назарія Русина. Про це він детально розповів у етері програми Циганик LIVE.

«Я знаю Назарія давно, знаю де він виховувався, де живе, де тренувався, хто ним опікувався. В Русина були дуже складні часи, його заганяв Хацкевич, він пішов у Зорю і там ожив, потім його повернули назад і в нього знову не пішло при Луческу, не пішло в Дніпрі-1 та Леху. Потім Динамо віддало його в Зорю і він розкрився».

Циганик вважає, що шлях Русина може стати прикладом для нападника Динамо Владислава Супряги.

«Русин приклад для Супряги. Коли Владислав прийшов у Динамо він був на три щаблі вище ніж Русин. І в Русина не все складалось, але деколи ти доводиш все своєю роботою, в тебе має бути злість, характер.

Я не знаю, що буде із Супрягою, йому треба щось переналаштувати в голові. І я думаю, що в Динамо дуже шкодують, що продали Русина».

Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо

Журналіст переконаний, що зараз до нападника Зорі буде великий інтерес з боку інших клубів.

«Зараз багато команд, які захочуть його придбати в Зорі. Він персонаж навколо якого можна будувати команду. В Русина кар’єра піде в гору. А щодо Супряги, я просто не знаю, мені це на даному етапі не цікаво», – резюмував Циганик.

Нагадаємо, що сьогодні Назарія Русина було довикликано в збірну України на червневі матчі замість травмованого Романа Яремчука.

  • У поточному сезоні Русин провів 29 матчів за Зорю, в яких забив 11 голів та віддав шість гольових передач.
  • Контракт Назарія із луганцями чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює Русина в 600 тисяч євро.