«Буде ганьбою»: Циганик висловився про можливе звільнення Петракова з посади головного тренера збірної

Переглядів 12234
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
«Буде ганьбою»: Циганик висловився про можливе звільнення Петракова з посади головного тренера збірної
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, кого він бачить головним тренером національної команди України на відбірковий цикл чемпіонату Європи.

Збірна України під керівництвом Олександра Петракова України посіла друге місце у групі В Ліги націй і не змогла повернутися до елітного дивізіону з першої спроби. Перше місце посіла Шотландія, випередивши синьо-жовтих на два очки. Також національна команда не змогла пробитися на чемпіонат світу в Катарі.

Контракт наставника з УАФ завершується наприкінці цього року. Поки що невідомо, чи буде продовжено угоду з Петраковим.

Журналіст Циганик в ефірі авторського шоу на ютуб-каналі Footballhub вважає, що звільнення Петракова з посади головного тренера збірної України стане ганьбою.

«Звільнення Петракова буде ганьбою. Він створив таку атмосферу, що до нього до збірної поспішають приїхати навіть травмовані футболісти. Ярмоленко та Зінченко з відкритим ротом ловлять кожне його слово», – сказав Циганик.

Циганик також зазначив, що про запрошення Сергія Реброва та іспанця Вісенте Гомеса на посаду головного тренера національної команди не йдеться.

Нагадаємо, що національна збірна України наступного разу збереться у березні, коли стартує відбірковий етап чемпіонату Європи 2024 року.

Раніше ми писали, що на матч Реалу та Шахтаря призначений фартовий для українських грандів арбітр.

X