«Буде непросто»: екс-наставник ФК Олександрія висловився про бажання Ротаня працювати на «два фронти»

Переглядів 274
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Буде непросто»: екс-наставник ФК Олександрія висловився про бажання Ротаня працювати на «два фронти»
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Головний тренер Миная Володимир Шаран висловився з приводу бажання Руслана Ротаня поєднувати посади головного тренера у молодіжній збірній України та Олександрії.

Досвідчений фахівець Шаран вважає, що Ротаню буде складно поєднувати дві посади, і велику роль в успішності чи не успішності цієї ідеї гратиме його тренерський штаб.

«Це все не так просто. У Руслана досвід невеликий. Перед Олександрією, наскільки я знаю, є завдання взяти бронзу, а перед молодіжною збірною – отримати путівку на Олімпіаду. Серйозні цілі. Роботи у тренера буде набагато більше, багато залежатиме від його помічників», – сказав тренер Footboom.

Шаран сам раніше тренував Олександрію протягом дев'яти років. Саме за нього команда досягла третього місця в УПЛ сезону 2018/2019, що є найкращим результатом в історії клубу.

Нагадаємо, що Ротань вивів молодіжну збірну України на Євро-2023, де команда виступить уже у червні. Цього місяця фахівець прийняв пропозицію очолити Олександрію, яка під його керівництвом проводитиме другу половину сезону в УПЛ.

Однак Ротань вирішив продовжити свій контракт із УАФ. Таким чином, він працюватиме одночасно на двох посадах.

[article id="6581"