Буде протистояти Безусу: форвард Динамо на правах оренди перейшов до кіпрського клубу

Переглядів 267
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Буде протистояти Безусу: форвард Динамо на правах оренди перейшов до кіпрського клубу
Ібрагім Каргбо. Фото: Динамо
Бельгійський нападник київського клубу Ібрагім Каргбо найближчий рік проведе у складі клубу Докса Катокопіас, який виступає в елітному дивізіоні чемпіонату Кіпру.

Бельгієць Ібрагім Каргбо нинішній сезон проведе на Кіпрі. Докса Катокопіас орендував 22-річного форварда у київського Динамо, повідомляє прес-служба кіпрського клубу. 

Цікаво, що вчора на міфологічний острів перебрався колишній півзахисник «біло-синіх» Роман Безус, який став повноцінним гравцем Омонії. 

Каргбо перейшов у Динамо у січні 2020 року, але провів за першу команду киян лише три поєдинки. Усезоні-2020/21 він був орендований донецькому Олімпіку (21 матч, 3 голи), а у минулому сезоні перебував у словенському Целє, за який не зіграв жодного матчу. 

Термін дії контракту Ібрагімо з Динамо спливає у травні наступного року. Тобто можна бути впевненими, що у Києві ми його більше не побачимо. 

У минулому сезоні Докса фінішувала на десятому місці в чемпіонаті. Перший матч у новому сезоні вона проведе 27 серпня проти АЕКа, який може стати суперником Дніпра-1 у плів-оф раунді Ліги Європи, якщо пройде сербський Партизан.

X