Буде вирішено долю тренера Миколенка: матч Евертона з МЮ стане вирішальним для Лемпарда

Переглядів 592
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Буде вирішено долю тренера Миколенка: матч Евертона з МЮ стане вирішальним для Лемпарда
Віталій Миколенко. Фото: Google
Шостого січня в рамках Кубку Англії Евертон зіграє з Манчестер Юнайтед. У цій зустрічі буде вирішено, чи залишиться Френк Лемпард головним тренером команди Віталія Миколенка.

Керівництво англійського Евертона сьогодні вирішить, чи продовжить тренувати ліверпульську команду 44-річний спеціаліст Френк Лемпард. Про це повідомляє видання EFC Daily з посиланням на авторитетного інсайдера Фабріціо Романо.

Керівництво «ірисок» винесе вердикт по Лемпарду після гостьового поєдинку третього раунду Кубку Англії з Манчестер Юнайтед. Ця зустріч відбудеться сьогодні, шостого січня. Розпочнеться матч о 22.00.

Поєдинок з манкуніанцями відіграє важливу роль для визначення майбутнього Лемпарда в Евертоні. У той же час керівництво «ірисок» ще не вирішило, хто потенційно може замінити Френка на посаді головного тренера команди українця Віталія Миколенка.

На даний момент Евертон з 15 очками в активі знаходиться на 18 місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. Зазначимо, що в січні «іриски» також зіграють з Саутгемптоном та з Вест Гемом.

Стосовно Віталія Миколенка слід сказати, що у цьому сезоні він зіграв за Евертон 18 матчів, у яких результативними діями український футболіст не відзначався.