«Будемо робити висновки з матчу проти Англії на Євро-2020»: Ротань назвав головну небезпеку суперника України

Переглядів 418
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Будемо робити висновки з матчу проти Англії на Євро-2020»: Ротань назвав головну небезпеку суперника України
Руслан Ротань Фото: УАФ
Виконувач обов'язків головного тренера національної збірної України Руслан Ротань поділився очікуваннями від завтрашнього матчу кваліфікації на Євро-2024 проти команди Англії.

Національна збірна України під керівництвом виконувача обов'язків головного тренера Руслана Ротаня завтра зіграє з командою Англії у стартовому матчі кваліфікації на Євро-2024.

Ротань розповів на передматчевій пресконференції про свої очікування від майбутнього важливого поєдинку. 

«По складу зараз немає сенсу розмовляти. Ми маємо у голові склад, завтра всі його побачать. Що стосується попередньої гри на Євро, то ми з колегами багато разів її переглядали. Висновки будемо робити, особливо щодо гри при стандартах. Розуміємо, яка буде атмосфера на «Вемблі». 

Також Ротань згадав зустріч суперників у 1/4 фіналу Євро-2020, яка завершилася упевненою перемогою англійців (4:0).

«Добре знаємо Англію, яка входить до світового топ-5, як я вже казав. Ми мріємо грати в таких матчах, отримуємо від них задоволення. Завтра в цій прекрасній країні на прекрасному стадіоні із прекрасною командою ми готові показати чудову гру. Будемо битися за результат, який нас буде влаштовувати».

Поєдинок між національними збірними Англії та України відбудеться на стадіоні «Уемблі» у Лондоні завтра, 26 березня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.

X