«Буду до останнього чекати на свій шанс у нашій збірній»: один з топ-бомбардирів УПЛ надіслав натяк Реброву

Переглядів 8761
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
5 голосів
«Буду до останнього чекати на свій шанс у нашій збірній»: один з топ-бомбардирів УПЛ надіслав натяк Реброву
Юрій Климчук. Фото: ФК Рух
Вінгер львівського Руху Юрій Климчук, який є найкращим бомбардиром своєї команди в УПЛ, переконує, що готовий чекати на виклик у збірну України до останнього.

Юрій Климчук, який є вінгером Руху, запевняє, що не буде погоджуватися на пропозиції інших збірних, а чекатиме на шанс у своїй національній команді. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол».

«Чи став би я розглядати можливість виступів за іншу збірну? Ніколи у житті не став би розглядати. Я ‒ українець, і буду до останнього чекати на свій шанс у нашій збірній, думаю, так має бути. Поки що ніяких контактів із тренерським штабом збірної в мене не було, проте я буду старатися, працювати й доводити, щоб представити ФК Рух у національній команді», ‒ сказав Климчук.

До збірної на позицію центрального нападника були викликані Артем Довбик, Владислав Ванат та Назарій Русин, який замінив травмованого Романа Яремчука.

Варто зазначити, що вже скоро повинно бути офіційно оголошено про призначення Сергія Реброва головним тренером збірної України.

У поточному сезоні 26-річний Климчук провів 26 матчів (18 з них на позиції нападника), забив дев'ять голів та віддав чотири гольові передачі. Юрій займає сьоме місце в списку найкращих бомбардирів УПЛ.

  • Контракт нападника з Рухом чинний до 30 червня 2023 року.
  • Transfermarkt оцінює Климчука в 500 тисяч євро.