«Буду на зв'язку з Ребровим»: Ротань назвав дату, коли визначиться з гравцями збірної України на матч з Англією

Переглядів 458
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Буду на зв'язку з Ребровим»: Ротань назвав дату, коли визначиться з гравцями збірної України на матч з Англією
Руслан Ротань Фото: УАФ
Руслан Ротань, якого сьогодні призначили виконувачем обов'язків головного тренера національної команди України, розповів, коли визначиться зі складом синьо-жовтих.

У вівторок, 28 лютого, УАФ офіційно затвердила Руслана Ротаня на посаді виконувача обов'язків головного тренера збірної України.

Ротань виконуватиме свої обов'язки, доки УАФ не підпише угоду з Сергієм Ребровим, який зараз очолює Аль-Айн.

Вже за 5-6 днів буде відомий список футболістів, які готуватимуться до матчу відбору Євро-2024 з Англією. Про це повідомив Ротань прес-службі УАФ.

«Коли плануємо визначитись із гравцями на матч з Англією? Я думаю, що до 5-6 березня ми вже знатимемо всіх футболістів, які будуть викликані на збір та увійдуть до резервного списку. Ми поспілкуємося з майбутнім головним тренером, і, гадаю, дійдемо висновку цих чисел».

Також Ротань сказав, що Ребров буде в курсі всіх справ, а сам Руслан бачить своє головне завдання допомогти збірній країни.

«Я буду на зв'язку з Сергієм Ребровим і перед оголошенням списку викликаних – обов'язково пройдемося за іменами – і протягом зборів, і перед матчем з Англією.

Моє завдання – допомогти національній команді, і я готовий докласти всіх зусиль. Саме тому я і прийняв пропозицію стати виконувачем обов'язків головного тренера», – наводить слова Ротаня УАФ.

Нагадаємо, що збірна України стартує у кваліфікації Євро-2024 виїзним матчем проти збірної Англії, який відбудеться 26 березня на стадіоні «Уемблі» у Лондоні.