«Будуть грати ті, хто готові»: Ребров анонсував ротацію складу збірної України на матч проти Мальти

Переглядів 945
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Будуть грати ті, хто готові»: Ребров анонсував ротацію складу збірної України на матч проти Мальти
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров напередодні поєдинку четвертого туру кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 з Мальтою відповів на запитання журналістів.

Зокрема, Сергій Ребров розповів про свою адаптацію у національній команді, наголосивши, що минуло ще дуже мало часу на новій посаді, щоб робити якісь висновки.

«А що мені адаптуватись? Це мають гравці адаптуватись. Ми не повинні бути в комфортній зоні, ми повинні поважати один одного та працювати, це дуже важливо. Я впевнений, що п'ять-шість днів цього недостатньо, тому ми намагаємося зробити все швидко, але не завжди це виходить».

Також тренер «синьо-жовтих» додав, що у складі збірної України буде ротація, оскільки команда має провести третій матч поспіль за короткий період часу.

«Так, можна очікувати на серйозну ротацію складу. Завтра гратимуть ті футболісти, які готові грати, тож я не поділяю на футболістів молодіжної збірної чи першої команди. Завтра ви побачите, мабуть, інший склад. Ми маємо робити ротацію, бо граємо третю гру поспіль за останні кілька днів».

  • Матч відбіркового циклу Євро-2024 Україна – Мальта відбудеться 19 червня у Трнаві (Словаччина). Початок – 19.00;
  • Збірна України в групі С відбору Євро-2024 з трьома очками в активі іде другою. Також по три бали у третьої Італії та четвертої Північної Македонії. Усі ці збірні зіграли по два поєдинки. 
  • Мальта — п’ята, у якої нуль залікових пунктів, а перша Англія з дев’ятьма очками. Ці збірні вже мають в активі по три проведених зустрічі.