«Були надії на перехід Мудрика до Ювентуса»: відомий скаут розповів, кому ще був цікавий вінгер Челсі

Переглядів 1649
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Були надії на перехід Мудрика до Ювентуса»: відомий скаут розповів, кому ще був цікавий вінгер Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Український відомий футбольний скаут Алекс Великих розповів, що за вінгером Челсі Михайлом Мудриком пильно стежив Ювентус, коли вінгер ще виступав в донецькому Шахтарі.

Алекс Великих сподівався, що Мудрик все-таки опиниться в Італії, адже цей чемпіонат, на думку скаута, вінгеру підходить більше ніж англійський.

«Ювентус слідкував за Мудриком тривалий час. У мене були надії на перехід. Я вважаю, що Іспанія та Італія більш підходящі чемпіонати для Михайла. Гравець подібного стилю Хвіча Кварацхелія у минулому сезоні став найкращим гравцем Серії А. Він прийшов не з топ-чемпіонату та відразу зміг заграти. Мудрик міг би скласти йому конкуренцію».

Також Великих заявив, що спортивний директор Севільї Рамон Мончі також слідкував за Мудриком. Скаут вважає, що саме цей чемпіонат допоможе вінгеру розкритися.

«Іспанський чемпіонат ще більше підходить для Михайла. Там тактично гра зовсім інша. Менше гри в середини поля та акценти на фланги, де є простір. Рамон Мончі слідкував за Мудриком, коли ще він був молодим. Я не виключаю, що його ідеї навколо Мудрика були ще в Римі та перевезені до Севільї. У фінансових можливостях цим клубам неможливо тягатися з Челсі», — заявив Великих для «Sport.ua».

  • Мудрик цього сезону провів у складі Челсі 17 матчів і зробив два асисти. 
  • Челсі за підсумками сезону 2022/23 фінішував на 12 позиції в турнірній таблиці АПЛ, набравши 44 очки у 38 поєдинках.
  • Transfermarkt оцінює вартість Мудрика в 60 млн євро.