«Були в одній команді ще з десятирічного віку»: гравець Динамо розповів про Гакпо та Де Лігта

Переглядів 595
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Були в одній команді ще з десятирічного віку»: гравець Динамо розповів про Гакпо та Де Лігта
Джастін Лонвейк грає за Динамо. Фото: Динамо
Джастін Лонвейк розповів про свої відносини з відомими гравцями збірної Нідерландів Коді Гакпо та Маттейсом де Лігтом. Динамівець з обома футболістами грав на молодіжному рівні.

Нідерландський півзахисник Динамо Джастін Лонвейк висловився про найкращого нападника збірної Нідерландів на мундіалі-2022 Коді Гакпо, який забив у Катарі три м’ячі.

«Насправді ми з Коді весь час були в одній команді ще з десятирічного віку, починаючи з ПСВ U-11 і аж до U-19. Тобто трохи більше дев'яти років. Так, ми й зараз іноді спілкуємось, підтримуємо зв'язок. Звичайно, я йому побажав успіху перед Чемпіонатом світу», – сказав Лонвейк в інтерв’ю клубній прес-службі Динамо.

Також Лонвейк розповів, як він грав разом із захисником збірної Нідерландів та мюнхенської Баварії Маттейсом де Лігтом.

«Я грав у молодіжній збірній із Маттейсом де Лігтом, він був запасним на цьому чемпіонаті. З тих, хто потрапив до фінальної заявки, ще знайомий з Ноа Лангом, він також 1999 року народження, ми з ним якось перетиналися в молодіжній збірній», – додав Лонвейк.

Джастін Лонвейк перейшов до Динамо у вересні 2022 року. Раніше він грав у Нідерландах за ПСВ, Йонг ПСВ, Утрехт та Йонг Утрехт, а також у Данії за Віборг.

Лонвейк на даний момент зіграв за Динамо в УПЛ десять матчів та відзначився голом за киян у переможній грі з Олександрією (3:1).

Динамо після першої частини сезону ділить з Шахтарем другу-третю позиції в турнірній таблиці чемпіонату України. У київської та донецької команди по 30 очок в активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 балів.

X