Бущана буде прооперовано: відомі терміни реабілітації голкіпера

Переглядів 1226
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Бущана буде прооперовано: відомі терміни реабілітації голкіпера
Георгій Бущан. Фото: Динамо
Георгія Бущана, який грає на позиції голкіпера у київському Динамо, знову прооперують. Воротар біло-синіх перенесе вимушене хірургічне втручання щодо видалення міжхребцевої грижі.

Бущан, згідно за прогнозами, буде відновлюватися від чотирьох до шести тижнів. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Також досі відновлюється інший голкіпер Динамо Денис Бойко. Тепер у розпорядженні головного тренера Мірчі Луческу залишився лише Руслан Нещерет, а також представник команди U-19 Денис Ігнатенко.

Нагадаємо, у вересні минулого року Бущан переніс операцію, через яку не грав у футбол півтора місяці. Слід зазначити, що травму воротар біло-синіх зазнав у матчі першого туру групового етапу Ліги Європи проти Фенербахче (1:2).

Контракт 28-річного воротаря з Динамо розрахований до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює Георгія у десять мільйонів євро. Бущан цього сезону відіграв за Динамо 13 матчів і пропустив 17 м'ячів. 

На зимову перерву київська команда пішла на третьому місці у турнірній таблиці, набравши 30 очок у 15 матчах. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня.

X