«Був чинний контракт з Динамо»: новачок Кривбасу висловився про Вернидуба та пояснив, чому перейшов саме сюди

Переглядів 1244
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
«Був чинний контракт з Динамо»: новачок Кривбасу висловився про Вернидуба та пояснив, чому перейшов саме сюди
Денис Кузик. Фото: ФК Кривбас
Криворізький Кривбас продовжує активну роботу на трансферному ринку. Черговим новачком команди Юрія Вернидуба став 20-річний захисник Денис Кузик.

Новачок Кривбас» Денис Кузик розказав про свій перехід до криворізького клубу. Він зізнався, що мав контракт із Динамо, але не зумів поїхати на збори з командою Мірчі Луческу, тому захотів себе проявити десь ще. 

«У мене був чинний контракт з Динамо, мав їхати з ними на збори, але в останній момент все змінилось. Агент запропонував варіант з Кривбасом. Я одразу погодився, адже знаю, що це дуже хороший амбітний клуб.

Радий приєднатись до нової команди. Зроблю усе від себе залежне, аби допомогти Кривбасу досягти високих позицій у новому сезоні».

Кузик описав Вернидуба та колектив Кривбасу. Схоже, новачку приємно бути частиною цього проекту.

«Також радий, що маю можливість попрацювати під керівництвом Юрія Вернидуба. Це сильний спеціаліст, емоційна людина, яка постійно заряджена на перемогу.

До того ж тут класний колектив, усе подобається. Мене гарно прийняли, я одразу влився у колектив, тепер тільки вперед та працювати», - сказав Кузик.

  • Денис Кузик – вихованець Академії київського Динамо. 
  • Захищав кольори збірної України: U-16 (2016) – два матчі, U-17, U-18 – два матчі. 
  • В УПЛ Кузик захищав кольори одеського Чорноморця (14 матчів, дві результативні передачі), ковалівського Колоса (4 гри) та ФК Львів (13 поєдинків, одна результативна передача).