«Був одним із найкращих»: колишній наставник Шахтаря Де Дзербі виділив свого гравця на ЧС-2022

Переглядів 841
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Був одним із найкращих»: колишній наставник Шахтаря Де Дзербі виділив свого гравця на ЧС-2022
Алексіс Макаллістер. Фото: Google
Екс-тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі, який нині тренує Брайтон, привітав із переможною на чемпіонаті світу 2022 року свого аргентинського підопічного Алексіса Макалістера.

Головний тренер Брайтона Де Дзербі у захваті від гри на чемпіонаті світу Алексіса Макалістера.

«Ми дуже пишаємося Алексісом. Він був одним із найкращих гравців турніру. Ми багато листувалися, і я дуже радий за нього. Тепер він має два тижні відпустки».

Також Де Дзербі вже відреагував на можливий інтерес до футболіста з боку більш статусних клубів після його гарного виступу на турнірі в Катарі.

«Коли іншим великим командам потрібні наші гравці, ми повинні бути горді та щасливі. Це не проблема», – цитує Де Дзербі ВВС.

Нагадаємо, що 23-річний плеймейкер разом із збірною Аргентини переміг на Мундіалі у Катарі. Футболіст взяв участь у шести із семи матчах своєї команди на турнірі і навіть зміг відзначитися одним голом та однією гольовою передачею.

Зазначимо, що у першій частині сезону Макаллістер провів за Брайтон 14 матчів у АПЛ, у яких забив п'ять голів. Авторитетний портал Трансфермаркт оцінює гравця у 32 мільйони євро.