«Був ризик не виїхати з України»: джерело розповіло деталі трансферу Циганкова в Жирону

Переглядів 1075
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Був ризик не виїхати з України»: джерело розповіло деталі трансферу Циганкова в Жирону
Віктор Циганков. Фото: ФК Динамо Київ
Раніше з'явилася інформація, що 25-річний вінгер пройшов медогляд у Жироні та погодив контракт. Угода буде підписана на чотири роки і набуде чинності з нового сезону.

За даними журналіста Ігоря Бурбаса, Циганков всю зимову відпустку провів в Іспанії, де його агент Пере Гвардіола винайняв будинок, створив усі умови для тренувань та підтримки форми.

Також Бурбас у своєму телеграм-каналі зазначив, що капітан Динамо до останнього відтягував підписання контракту із Жироною.

«Футболіст Динамо до останнього вагався. І шукав найкращий варіант. Більше престижні клуби справді цікавилися ним. Але виключно як вільним агентом із літа. І були готові вести переговори з лютого, коли закриється трансферне вікно, а з ним і поточні кадрові проблеми».

За словами журналіста, Циганков прагнув закрити всі питання з іншим клубом у січні та не хотів повертатися до Києва без контракту.

«Важливою у цій історії для Віктора також було не повертатися до Києва до підписання попереднього контракту із новим клубом. Оскільки був ризик не виїхати з країни без підписання нової угоди із Динамо. Саме тому його не було на медогляді київської команди.

Поточний контракт Циганкова з Динамо закінчується влітку 2023 року, авторитетний портал Transfermarkt оцінює вінгера 22 млн євро.

Жирона зараз займає 12-е місце в іспанській Ла Лізі з 21 очком після 17 зіграних турів. Зазначимо, іспанський клуб входить до сім'ї клубів «Сіті груп» разом із Манчестер Сіті, Труа, Палермо, Нью-Йорк Сіті та іншими.

Додамо, що Жирона на очах Циганкова перемогла Севілью з рахунком 2:1.

X